Weddingdance

Een échte foxtrot of een Engelse wals kan nog steeds. Maar tegenwoordig kiezen bruidsparen steeds meer voor een unieke en originele opening van de dansvloer. Afgelopen tijd hebben we veel openingsdansen meegemaakt. Er wordt steeds vaker gekozen voor een mix van diverse nummers. Hierbij is het eerste nummer meestal wat rustig om vervolgens te verrassen met spetterende danspasjes op feestelijke muziek. Ook de flashmob is erg populair. Het is erg leuk om dit samen met naaste familie en vrienden te organiseren. Voordeel hierbij is dat de dansvloer gelijk volstaat en u direct verder kunt feesten. Wij raden een openingsdans absoluut aan, ook al staan jullie maar voor een paar seconden in het middelpunt. Het ijs is gebroken en niets staat een fantastisch trouwfeest dan nog in de weg. De Dj’s van RDS werken graag mee aan het mixen en bedenken van een originele weddingdance.

Maar uiteraard is het ook mogelijk om uw ceremonie of kerkdienst te voorzien van speciale muziek of opnames. Daarbij kunnen jullie denken aan: een gesproken bericht voordat jullie naar het altaar lopen en jullie publiek vol spanning op jullie opkomst aan het wachten is (met of zonder muziek). Of juist een afsluitende speech, die de DJ aan het einde van de avond in start als jullie als bruidspaar stiekem al in de taxi zitten. Zo geef je een leuke twist aan een einde waar niemand op zit te wachten..! Kortom alles is mogelijk en niets is te gek.

Voorbeeld opkomstnummer:
Train – Marry me (crazysounds mixdown)

Korte beschrijving:
Vooraf zitten jullie gasten dan te wachten… en horen ze alleen de muziek en jullie stemmen maar ze zien jullie niet! Dat geeft al onrustige handelingen.. en vanaf 1:24 min komt de bruidegom dan oplopen. Gevolg is een staande ovatie en nog grotere drang om de bruid te zien! Die komt in dit nummer pas rond 2:30min en moet een heel eind om een vijver heen lopen om exact op het einde van de muziek bij het altaar aan te komen. vanaf 3:50 min is de bruid op aanraak afstand van de gasten en staat iedereen uitbundig het bruidspaar toe te juichen! Zeg nou zelf… Mooier kan toch niet?

Lijkt dit voorbeeld jullie nu ook wel leuk? Of hebben jullie andere ideeën voor een opkomstnummer. Wij maken er graag samen met jullie een opkomst van om nooit te vergeten! Neem contact op voor de prijzen en de verdere mogelijkheden.