DJ RICARDO DIFIRENZA

Deze held is 1 van de langst gediende bij RDS en heeft zo dus al mening evenement tot een succes weten te buigen. 70`s/80`s, Apres-ski, house, EDM of een knallend hardstyle feest, eigenlijk kan deze topper alles feilloos aan elkaar mixen. Met goede recensies van Stadhuisplein (Rotterdam) tot aan de dikste bruiloften op het strand van Scheveningen is deze alleskunner een top keuze voor eigenlijk ieder feest.

DJ ROBBERT NIKLAS

Deze allround “nep-Brabo” is met zijn mix van 70’s/80’s, Top40, feest, house, EDM en carnavalsmuziek de volgende topper uit onze DJ-Stal! Na jaren op eigen houtje feesten te draaien met de “Diamond drive-in show” heeft deze voormalige inwoner van Berkel & Rodenrijs ervoor gekozen, buiten zijn werk voor carnavalsvereniging de nachtbraokers (Prinsenbeek), bij ons een hoop feestjes aan elkaar te mixen. En met succes! Menig bruidspaar heeft al kennis genomen van deze held z’n dj skills. Ook voor een voetbalfeest of Dik House-event is deze topper een uitstekende keuze!!

DJ DENMAN

Dit is de laatst nieuwe aanwinst in ons DJ bestand. Naast zijn eigen dj klussen in o.a. de skihut Hellevoetsluis en Stadhuisplein Rotterdam heeft deze topper heeft al mening schoolfeest tot een succes weten te draaien. Knallende beats en een briljante Apres-ski stem maken hem onderhand berucht in Rotterdam en omstreken. Of het nu gaat om house, EDM, Apres-ski of ouwerwetse parkzicht knallers. Deze plaatjesdraaier maakt van elke party een super feest!

DJ Q-Mode

Deze prettig gestoorde en uber vrolijke Club, House, R&B en EDM Dj neemt een enorme berg energie mee het podium op. Stil staan is dan ook geen optie als Joeri Q-Mode zijn platen aan elkaar draait. Naast zijn podiumact produceert deze topper ook zelf muziek!! En draait hij zijn hand niet om voor een “Back-2-Back avondje” draaien samen met 1 van onze andere toppers.

Meer informatie aanvragen? vul dan nu ons aanvraag formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw naam *

Uw email *

Uw bericht

RDS mag mijn gegevens gebruiken en behandelt mijn gegevens met zorg.