Ceremonie

Daar Komt de Bruid!

Om deze speciale gelegenheid extra bijzonder en gedenkwaardig te maken, kun je de ceremonie muzikaal laten begeleiden. Het meest bekende voorbeeld van huwelijksceremonie muziek is ‘Daar komt de bruid’, maar onze Dj’s draaien natuurlijk alleen nummers die zijn afgestemd op jullie smaak en de stijl van de trouwceremonie.

Of jullie nu in het gemeentehuis, in de kerk of op een unieke locatie gaan trouwen, wij zorgen voor een romantische en smaakvolle muzikale begeleiding van de plechtigheid. (kijk ook eens op onze weddingdance pagina voor inspiratie)

DE BESTE ZORG

Voor een gebeurtenis zo speciaal als jullie bruiloft ceremonie is natuurlijk alleen het allerbeste goed genoeg. Om jullie de hoogst mogelijke kwaliteit te kunnen bieden, maken wij bij RDS uitsluitend gebruik van professionele apparatuur en ervaren personeel en artiesten.

Een onverstaanbare ambtenaar is iets wat je absoluut wilt voorkomen. Veelal komt dat omdat mensen niet goed in de microfoon praten. Daarom gebruiken wij high end DPA Microfoons. Een super klein microfoontje die men langs de wang draagt voor een kraak helder geluid. Zo kunnen u en uw getuigen prima verstaan waar de handtekening gezet moet worden…! (zie bovenstaande foto)

Natuurlijk snappen wij ook dat u als bruidspaar geen microfoon omgehangen wilt hebben i.v.m. de foto’s. Daarom beschikken wij ook over diverse handheld microfoons die u zelf vast kunt houden of voor u in een standaard komen te staan. Uiteraard krijgt u vooraf een korte instructie over de “microfoon discipline” om perfecte weergave te garanderen.

Trouwvideo met goed geluid!

Ziet u ook wel eens van die trouwvideo’s waarop alles te zien is maar waar u niets op kan verstaan! Dat is bij ons verleden tijd. Met 1 druk op de knop nemen wij alles voor u op! Zodat u dit later onder uw trouwvideo kunt laten monteren.

Jullie trouwen maar één keer met elkaar, dus mag er niets te wensen overgelaten worden. Wanneer jullie de ceremonie muziek door RDS laat verzorgen, zijn jullie bovendien verzekerd van een heldere all-in prijs voor alle trouwlocaties binnen Nederland. Zo kunnen jullie onbezorgd genieten van jullie dag en staan jullie uitsluitend aangename verrassingen te wachten.

Bent u overtuigd?

–Boek nu een DJ-Show–