Bedrijfsevenement

Ook voor de zakelijke markt kan bij ons terecht voor o.a. bedrijfsfeesten, vergaderingen, productpresentaties, openingen, beursstands, conferenties. U kunt bij ons terecht voor een compact vergaderset tot een complete geluidsinstallatie t.b.v. het uitversterken van een groot evenement. Ons assortiment is dekkend van A tot Z!
Bent u op zoek naar een betrouwbare, flexibele partij die u ontzorgt op het gebied van licht, geluid en muziek?

U bent bij ons aan het goede adres.

Apparatuur

RDS is in bezit van eigen apparatuur:
Martin movingheads, LED movingheads, confettie, rook, sneeuwmachines, speakers, cd spelers, versterkers, truss, takels noem het maar op. Voor allerhande apparatuur kunt u bij ons terecht. Wij werken met niets minder dan de beste merken. Pioneer DJ-sets, Martin Movingheads en Led techniek behoren tot de mogelijkheden. . Customize uw Dj booth met een persoonlijke banner voor een nog persoonlijker feest. Of verlicht uw pand/zaal met de kleuren van uw bedrijf of persoonlijke voorkeur. Niets is te gek! Alles is mogelijk! Neemt u contact op voor de mogelijkheden.

Betrouwbaar

Door de jaren heen zijn wij steeds meer grote evenementen gaan faciliteren.
En inmiddels hebben wij een flinke staat van dienst.
Met als gevolg, een groot netwerk aan leveranciers en contacten en veel ervaring met de “Do’s and Don’ts” van grotere evenementen. Wij denken graag met u als organisator mee, en behoeden u voor veel gemaakte fouten of dagen u juist uit om te vernieuwen. Wilt u liever, compleet zonder zorgen, uw evenement laten organiseren? Dat kan,  wij nemen graag alle praktische taken van u over. Wij gaan geen uitdaging uit de weg!